Thaise Massage Den Haag Centrum

Published Aug 30, 23
9 min read

Massage Geraardsbergen

De huisarts gooide het op vermoeidheid en stress. Maar daar nam ik geen genoegen mee, want ik slaap goed en ben in balans. Toch vond ik het vreemd dat ik die klachten had; ik ben uiteindelijk op zelf onderzoek gegaan (massage mol). Ik zelf werk als doktersassistente en ik wist al het een en ander van Vitamine B12

vitamineb12nu.nl las, dacht ik wat komen er veel dingen overheen waar ik last van heb: spiertrillingen, krampen, onregelmatige menstruatiecyclus, angsten, prikkelbaarheid, pijnlijke tong, en zo meer van die aparte dingen. Ik dacht ik ga vitamine B12 nemen, dan kijk ik over een aantal weken of de klachten verminderd of weg zijn.

Nu ben ik 8 weken verder.. en er is iets van binnen met mij gebeurd, ik voel me zó lekker, heb energie voor tien, heb geen angst- gedachten meer en kan veel meer dingen aan, waardoor er ook op mijn pad veel mooie dingen gebeuren. De tintelingen en krampen zijn weg, mijn menstruatiecyclus is weer regelmatig; ik heb geen pijnlijke tong meer en wat ik vooral prettig vind, is dat ik geen angstgedachten meer heb.

Door therapie en aan mezelf te werken en weer een balans te vinden in mijn leven, is de depressie verdwenen (enjoylife massage gun). Ik slik nu al 1 jaar geen medicatie meer. Toch merkte ik dat ik wel altijd wat vage klachten bleef houden, zoals prikkelbaarheid, angsten, krampen, spiertintelingen; ik dacht hier wil ik nog wat mee

Het grappige is, is dat ik nu echt voor het eerst lekker in mijn vel zit, en dat zonder medicatie én in de maand oktober, dit heb ik te danken aan de vitamine, B12. Als ik dit eerder had geweten, waren er voor mij, denk ik, een hoop dingen bespaard gebleven (that's live)..

Hoewel er ook allerlei oude klachten voorbij komen. Dus aan de ene kant begin ik me goed te voelen terwijl aan de andere kant oude klachten tijdelijk nog even terugkomen.... In elk geval: ik kan weer goed lopen; eigenlijk luistert mijn hele lijf beter naar me. Ik ben veel minder onhandig en omvallerig.

Thai Massage Roeselare

Het hele lijf is vloeibaarder geworden en voelt lichter. Ook is m’n energie niveau een stuk vooruit gegaan. Mn hersenen werken ook beter. Kan gemakkelijker praten, woordvind- problemen zijn een stuk minder en ik heb veel meer overzicht. Ik kan ook gemakkelijker het geheel opnemen. Bijvoorbeeld als ik in een grote ruimte ben, zoals een supermarkt, kan ik het geheel in me opnemen, terwijl dat voorheen fragmentarisch was.

Ik heb nog wel pijn in mn lijf, soms meer en soms minder en ik hoop dat dit ook zal verbeteren - tui na massage. Doordat ik cursussen geef, schildercursussen, en zo nu en dan een cursus over goede voeding en supplementen, adviseer ik mensen waarvan ik vermoed dat ze een B12 tekort hebben om naar jouw site te gaan

Ook zij zijn allemaal stuk voor stuk krakkemikken en willen zich graag beter voelen. In mijn familie ben ik begonnen met mijn 80 jarige moeder. Ik heb voor haar de boost besteld. Haar situatie was dat ze nauwelijks kon bewegen of lopen en als ze liep, dan schuifelde ze alleen met een stok voor een klein stukje.

Helemaal hip, jolig en fris. Ze liep goed, zelfs zonder stok. Ze kan nu zelfs harder doorlopen dan mn zussen. M’n zussen, m’n twee dochters en schoondochter zijn er ook mee begonnen. Nichtjes beginnen ook al geïnteresseerd te raken (we hebben veel vrouwen in de familie J). Verder een aantal cursisten.

Ze is nu 3 weken bezig en ze is zo enthousiast. Ze is 62 en heeft ook heel veel klachten. Ze vertelde me dat ze van de dokter iedere dag anderhalf uur moet lopen vanwege haar hart. Dit lukte haar niet omdat het zo vermoeiend was en zo veel pijn deed.

Een nefroloog (specialist die zich met name richt op de functie en werking van de nieren –red.) uit het MCL (Leeuwarden) vond het een geweldig idee om dit te gebruiken omdat de multivitaminen die aan dialyse patiënten wordt voorgeschreven, weinig vitamine B12 bevat - Traditionele Thai massage Brugge. tantra massage gent. Hij zag dit als een welkome aanvulling

Massage Oost Vlaanderen

Vriendelijke groeten, (49 jaar) uit Barendrecht, September 2014 “Tijdens mijn lange menselijke- en spirituele zoektocht naar wat er nog meer mogelijk moest zijn voor mijn geestelijke- en lichamelijke gezondheid, kwam ik een maand of drie geleden voor de zoveelste keer vitamine B12 tegen. Ik top in al jaren een “beetje”met mijn gezondheid en zie mijn lichaam als het voertuig waarin ik tijdens het leven in rond mag rijden.

Klinkt als een oude man nietwaar. Klopt niet helemaal, want ik ben namelijk pas 49 jaar! Na vele onderzoeken in het ziekenhuis, meedenkende doktoren en verschillende mogelijkheden bekeken te hebben kwam de conclusie: “U heeft gewoon pech gehad.”Echt genoegen kon ik hiermee niet nemen, er waren zoveel symptomen, dit moest toch ergens vandaan komen.

Toch zat mij dit niet lekker, dus ik op zoek, wat dingen opgezocht over de waardes van B12 en wat bleek de norm in Nederland is 150 (wat altijd een chronisch tekort betekent weet ik nu) - thai massage ninove. Mijn huisarts is gelukkig een ruimdenkend mens en na overleg ben ik toch gestart met injecties, gedurende zes wekenMeer injecties waren volgens hem niet nodig, de waarde was nu immers oké. Klaar was ik, maar na een aantal weken viel ik terug. Zo tobde ik weer een paar maanden, voelde mij vervelend, omdat ik weer dacht iets gevonden te hebben voor mijn problemen. Zoog ondertussen wel op B12 tabletten van de apotheek, maar die hadden nauwelijks effect.

En … ik kwam zo maar de site van een zekere Bo Baden tegen, waarom had ik dit niet eerder gezien? Maar alles komt op zijn tijd toch? Ik heb de site volledig uitgeplozen en me nog verder ingelezen in de B12 problematiek en de daarbij behorende symptomen. Wat een feest der herkenning was dit, het zat hem dus in de dosering en de juiste bestanddelen! De stoute schoenen aan, het “Power Pakket” aangeschaft en aan de slag.

Mijn lichaam moest alles weer zelf doen - table massage pliante. Met een kleine week voelde ik de eerste verbeteringen, ik viel rustiger in slaap en sliep de nacht weer door. De verbetering ging de weken erna door: meer energie; mijn hoofd werd rustiger voor het eerst in mijn leven op een natuurlijke manier; ik kon rustig en helder nadenken, mijn gejaagdheid begon te verdwijnen

Massage Sensuel Namur

Mijn lichaam voelde (en voelt) als een oase van rust. Een dip komt nauwelijks nog voor en als het voorkomt dan is het maar voor even - massage grossesse. En als laatste de belangrijkste twee: mijn angst is van een 8 overgegaan in een 2 en mijn rechteroog, wat al anderhalf jaar nauwelijks op de speciale oog-injecties reageert, begint te verbeteren! Tot op de dag van vandaag voel ik me prima (en dit is geen verkooppraatje)

Nu vertelde ik al dat, naast de reis van het dagelijks leven, ik al jaren bezig met een spirituele zoektocht. Ik ben, nadat ik erachter kwam wat mijn doel was, al jaren aan de slag om het doel waarom ik hier op deze planeet ben gekomen te omschrijven en te verwezenlijken.Daarom was mijn gevoel na het lezen van alle informatie op de site van Hans Reijnen (www. menssana.nu) een gevoel van thuiskomen. Er was dus nóg iemand in dit kikkerlandje die er net zo overdacht als ik! Hij heeft al vele redenen waarom de juiste B12 nodig is of kan zijn, omschreven en beschreven.

Daarnaast zijn er mensen die hoge doseringen B12 broodnodig hebben omdat ze, net als ik, HSP-er (Hoog Sensitief Persoon) zijn, zij die de nieuwe tijd komen brengen. massage tantra liege. B12 is dan nodig omdat ze midden in hun transformatie (overgang) zitten van het Vissen Tijdperk naar het Aquarius Tijdperk. Daarnaast bestaat er de problematiek van de wat ik noem: “ontwaakte hoog gevoelige mens”, de zogenoemde HSP-er, (er zijn er overigens ook nog velen onder ons die nog niet “ontwaakt” zijn en die rondlopen met de “symptomen” van HSP/hoog gevoeligheid, maar die werkelijk geen idee hebben wat er met hen aan de hand is); vaak uit incarnatie problemen van de Ziel en dit kan zich voordoen op vele niveausDe inname van de power dosering van B12 heeft mij dus niet alleen het zolang door mij gewenste lichamelijke- en geestelijke herstel opgeleverd, maar heeft mij ook door het laatste stuk van mijn transformatie proces naar het Aquarius Tijdperk heen geholpen. Waardoor ik nu in staat ben de laatste hand te leggen aan mijn spirituele ontwikkelings-methodes, om zo, indien gewenst, een alternatief te kunnen bieden voor zij die dit nodig hebben.Al met al heeft de inname van B12 mijn leven enorm verbetert, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Mijn directe omgeving heeft de verandering ook waar kunnen nemen (massage anti cellulite). Ik ben jaren op zoek geweest naar een oplossing voor een gevoel dat ik maar niet kwijt kon raken en daar heeft B12 in de oplossing daarvan als “simpel” stofje een heel grote bijdrage in geleverd: Ik voel mij een ander mens die weer klaar is voor de uitdagingen die gaan komen

Massage Evergem

Vooral een gevoel van verminderde stress, beter het werk aankunnen, meer energie en beter slapen, zijn de dingen die ik het meeste hoor. Of zoals er één zei: “Ik voel mij meer Zen”. Dit verwoordt nog het beste zoals ik mijzelf nu voel. Ik ben ondertussen overgestapt van het Power pakket op het Standaard pakket, gewoon omdat het dagelijkse gebruik van B12 goed voelt.

Of zoals de oude Maya’s het zeiden: “In Lak’ech”.. (wat “Ik ben een andere jij” betekent). Omdat er In Licht en Liefde zoveel meer mogelijk is. PS: Ben je net als ik op reis en zoek je nieuwe alternatieven kijk dan eens op mijn website www. ehbovoordeziel.nl PS: "Mijn vrouw slikt sinds een tijdje ook B12, het lijkt een sprookje wat ik nu vertel, maar zij heeft al jaren last van haar handen en kon daardoor haar lievelings hobby handwerken niet meer uitvoeren.

Nu heeft ze ook wat anderen dingen en vond de huisarts haar B12 "te hoog worden" (massage alexandra). Zij is toen gestopt en je raadt het al: binnen twee weken deden de handen weer zeer; zij gebruikt nu de 3000 variant van het standaardpakket en . ze breit weer". (57 jaar) uit Lelystad Haven, Augustus 2014“Beste Mensen

Vorig jaar had ik ernstige ziekteverschijnselen. (kon onder andere bijna niet meer lopen of de trap op, zwalkte en voelde mij vermoeid alsof ik 90 jaar was in plaats van 56 toen. thaise massage west-vlaanderen.) en ontdekte door jullie artikel op Facebook dat 'mijn mankementen' allemaal B12-tekort verschijnselen waren. Niet dat het daarna was opgelost, ik ging voor een bloedonderzoek en de waarden bleken 'goed'

Pas toen een vriendin/kennis die in opleiding is bij ... eh Hans Rijnen ofzo, geloof ik...... mij erop wees dat de gemeten waarden bij een bloedonderzoek niet altijd het tekort op celnivo kunnen weergeven en ik van haar B12 meekreeg, merkte ik dat het echt WEL B12-tekort was.... Dat was afgelopen voorjaar.

Navigation

Home

Latest Posts

Permanente Make Up Margot Liedekerke

Published Sep 27, 23
4 min read

Permanente Make Up Lippen Kleuren

Published Sep 27, 23
4 min read

Permanente Make Up Eyeliner Boven En Onder

Published Sep 27, 23
3 min read